Σνίτσελ από ψαρονέφρι
03/02/2020
Υλικά
- 1 ψαρονέφρι
- 100 γρ. φρυγανιά
- 59 γρ. Κάσιους
- Αλατοπίπερο
- 1 αυγό
Για τη σος
- 1 αβοκάντο(πολτοποιημένο)
- 300 γρ. γιαούρτι
- 1 ματσάκι άνηθο
- 2 λεμόνια
- 1 κουταλιά μουστάρδα πικάντικη
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Απλώνουμε το ψαρονέφρι και με ένα μαχαίρι το χαράζουμε στη μέση και το ανοίγουμε. Στη συνέχεια το χτυπάμε για να το μαλακώσουμε. Ρίχνουμε πάνω του αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε λίγο τις ακρούλες του σνίτσελ και στη συνέχεια συνδυάζουμε τη γαλέτα και τα θρυμματισμένα κάσιους.
Βουτάμε το σνίτσελ στο αυγό και το περνάμε πάνω από το μείγμα κάσιους και γαλέτα. Στη συνέχεια τοποθετούμε το σνίτσελ στο τηγάνι με ελάχιστο λάδι.
Τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ όλα τα υλικά για την σος και ανακατεύουμε με σύρμα.
Βγάζουμε το σνίτσελ από το τηγάνι, το τοποθετούμε σε ένα πιάτο, γαρνίρουμε με την σος και το απολαμβάνουμε.