Στολίζουμε και φωτίζουμε!

files/1/TmStore_Blogshop-Feel_The_Christmas_Spirit.jpg

Πέρασε και ο Νοέμβριος....έρχεται ο Δεκέμβριος και πλησιάζουν οι γιορτές! Πολλοί έχουν ήδη στολίσει, άλλοι πάλι περιμένουν να μπει ο Δεκέμβριος. Αλλά γιατί πρέπει να τρέχουμε τελευταία στιγμή να βρούμε στολίδια?

Ας μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τα όμορφα φωτάκια και τη ζεστή ατμόσφαιρα από νωρίς για να μας αλλάξει η διάθεση. Όλοι το έχουμε ανάγκη!

Δε χρειάζεται το στόλισμα του σπιτιού μας να είναι υπερπαραγωγή, ούτε δύσκολη, ούτε χρονοβόρα υπόθεση....και σίγουρα ούτε πολυέξοδη!

Ας ξεκινήσουμε από το στολισμό του δέντρου μας. Αρχικά βάζουμε τα φωτάκια. Συνήθως τα φωτάκια που έχουμε κρατήσει από πέρσι, είτε έχουν χαλάσει, είτε δεν μπορούμε να τα ξεμπλέξουμε, όσο καλά κι αν τα έχουμε αποθηκεύσει. Το Cordless Christmas Tree Candle Set είναι τα φωτάκια που τοποθετούνται πάνω στα κλαδιά του δέντρου μας κι όχι ανάμεσά τους και μοιάζουν με κεράκια, μόνο που διαθέτουν LED φως διαρκείας. Συνεπώς, δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα να τα ξεμπλέκουμε και μας χαρίζουν την πιο ζεστή ατμόσφαιρα. Και προχωράμε στο στόλισμα του δέντρου.

Είναι πάντα όμορφο να έχουμε ποικιλία από μπάλες και διάφορα στολίδια. Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια 41 τεμαχίων είναι ένα σετ από μικρές και μεγάλες μπάλες σε ασημένιες και μπλε αποχρώσεις, ένα αστέρι και γιρλάντες. Ο συνδυασμός των χρωμάτων δίνει χαρακτήρα στο δέντρο μας! Και με τι θα τις συνοδεύσουμε? Δεν μπορούμε να τις αφήσουμε μόνες...το μουσικό βιβλίο είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο και μαγικό στολίδι. Ένα βιβλίο-στολίδι που ανοίγει και έχει τραγούδια Χριστουγέννων για να νιώθουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Και η τελευταία μας πινελιά είναι οι Αγιοβασίληδες στολίδια γιατί Χριστούγεννα χωρίς Άγιο Βασίλη δεν υπάρχουν.

Ωραία! Τελειώσαμε με το δέντρο. Ας στολίσουμε και το σπίτι μας.

Μια μικρή αλυσίδα με φωτάκια σε σχήμα αστεριών είναι ό,τι πρέπει! Τοποθετείται παντού. Οποιαδήποτε επιφάνεια θέλουμε να φωτίσουμε, απλά τοποθετούμε την αλυσίδα και χαρίζουμε άμεσα το φως των αστεριών!

Συνεχίζουμε? Ε βέβαια! Πάνω στο τραπέζι μας, εκτός από μελομακάρονα, μπορούμε να έχουμε πάντα ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κερί. Όχι όμως κερί που λιώνει για να κάψει το στεφάνι μας...αληθοφανές κερί με LED για να μας φωτίζει καθ’όλη τη διάρκεια των γιορτών!

Και κάτι ακόμα....σε όλους μας αρέσουν οι ευχάριστες εκπλήξεις! Και μας αρέσει να κάνουμε εκπλήξεις στους αγαπημένους μας. Δε θα ήταν υπέροχο να υπάρχει ένα όμορφο έλκηθρο με συρτάρια που κάθε μέρα ανοίγουμε ένα συρτάρι και βγαίνει μια έκπληξη? Τσικιτιγκλόνν!! Έγινε! Το Χριστουγεννιάτικο έλκηθρο-συρταριέρα κρύβει μικρά δωράκια για κάθε μέρα του Δεκεμβρίου και αποτελεί κι ένα πανέμορφο διακοσμητικό σπιτιού.

Τελειώσαμε με το στολισμό του σπιτιού...έχουμε μέλλον ακόμα όμως!!

Μας περιμένουν νόστιμες συνταγές για Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ιδέες για μακιγιάζ και δώρα κι άλλα πολλά...!!!