Το φοιτητικό μου σπίτι!

files/1/1500_.jpgΠλησιάζει ο Σεπτέμβριος... οι φοιτητές που πέρασαν επαρχία ανυπομονούν να ξεκινήσουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους και να φτιάξουν τη ζεστή φωλιά τους που θα τους φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια.

Οι γονείς, ωστόσο, τρέχουν πανικόβλητοι για να βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις από οικονομική, πρακτική και αισθητική άποψη.

Οι φοιτητές έχουν ανάγκη από τα πολύ βασικά. Δηλαδή...
Για την κουζίνα: τα βασικά μαγειρικά σκεύη, όπως ένα σετ σετ κατσαρολών και τηγανιών (κεραμικά κατά προτίμηση), όλα τα υπόλοιπα κουζινικά και φυσικά ένα φουρνάκι. Το γνωστό σε όλους ρομπότ. Οι φοιτητές δεν επιθυμούν μεγάλους φούρνους διότι δεν πρόκειται να φτιάξουν μεγάλα ταψιά με παστίτσιο, γεμιστά κτλ. Για τους λόγους αυτούς, υπάρχει και η μαμά που θα επισκέπτεται.  

Για το σαλόνι: τα πουφ και τα φουσκωτά σε μοντέρνα χρώματα είναι ιδανικά γιατί είναι ελαφριά κι αναπαυτικά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ενώ μπορούν να τα πάρουν εύκολα μαζί τους πίσω όταν τελειώσει η φοιτητική τους ζωή.
Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε το must όλων των φοιτητών κι όχι μόνο.. το Table Mate θα γίνει ο καλύτερος φίλος τους. Φυσικά κανένας φοιτητής δεν επιθυμεί μεγάλα τραπέζια που πιάνουν πολύτιμο χώρο. Αλλά από την άλλη θα ήθελαν να είχαν ένα αντικείμενο πάνω στο οποίο μπορούν να ακουμπούν το laptop τους ή το φαγητό τους κατά τη διάρκεια μιας ταινίας.

Για το μπάνιο: ένα πατάκι, ένα καλάθι απλύτων και ένα σετ σαπουνοθήκης-δοχείου οδοντοβουρτσικών είναι τα απαραίτητα αντικείμενα που έχει ένα μπάνιο. Όλα μοντέρνα, πρακτικά και οικονομικά. Η τριλογία του φοιτητή! 

Για το υπνοδωμάτιο: απλά πράγματα. Ένα καλό στρώμα και λευκά είδη είναι τα βασικά και συνήθως τα πιο ακριβά διότι επιλέγουμε ποιότητα. Δεν παίζουμε με τον ύπνο... Τα στρώματα DORMEO είναι ανατομικά, ορθοπεδικά, αντιαλλεργικά και ιδανικά για έναν καλό ύπνο. Κι όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές. Όσον αφορά τα λευκά είδη, μπορούμε με σιγουριά και ασφάλεια να διαλέξουμε ένα από τα είδη της ΚΕΝΤΙΑ που μας προσφέρουν ποιότητα και design.

Απλές ιδέες και λύσεις αφιερωμένες στους φοιτητές αλλά κι όχι μόνο....