• Εγγραφή

Νέος Πελάτης

Στοιχεία εισόδου

Διεύθυνση αποστολής

Επιθυμώ να λαμβάνω προσφορές και ενημερώσεις με email ή/και sms από το tmstore.gr
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας
close
 

Πολιτική Απορρήτου

Η ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Α.Ε. τηρεί προστατευμένο αρχείο προσωπικών δεδομένων των πελατών της (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail). Τα στοιχεία που μας παρέχετε τα επεξεργαζόμαστε προκειμένου να εντοπίσουμε και να σας ενημερώσουμε για προϊόντα και προσφορές που σας ενδιαφέρουν. Εάν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση για τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων ή επιθυμείτε διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή αυτών, ενημερώστε τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας μας με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο. Επιπλέον, αν επιθυμείτε κάποιο συγκεκριμένο μέσο επικοινωνίας μαζί σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας σχετικά.
 
Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Telemarketing A.E. Δ. Σολωμού 56, 142 34 Νέα Ιωνία, 210 2706080, ΓΕΜΗ 000404001000, privacy@telemarketing.gr 
Νομική βάση επεξεργασίας: Άρθρο 6 παρ. 1 περ. α Κανονισμού 2016/679, ΕΕ 04/05/2016, L. 119,1-88. 
Η πολιτική απορρήτου μας είναι αναρτημένη στον ιστότοπό μας http://www.telemarketing.gr/gr/plirofories/politiki-aporritou/. Παρακαλούμε συμβουλευθείτε τη για λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματά σας.

OK
ή

Είμαι ήδη πελάτης

Αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή στο κατάστημά μας, συμπληρώστε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει και τα στοιχεία διεύθυνσης θα συμπληρωθούν αυτόματα.