• Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε γιατί απλά αλλάξατε γνώμη, είτε γιατί εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα.

Επιστρέφοντας ένα προϊόν έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, ή να ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο προϊόν

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφών παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις Συχνές ερωτήσεις και τους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Προτεινόμενη Υπηρεσία Επιστροφής

Για Ελλάδα: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να παραδώσετε τα αγαθά στην ACS, χωρίς να πληρώσετε και θα παρακρατήσουμε το κόστος αποστολής (3,90 € έως 2 κιλά συν 0,60 € για κάθε επιπλέον κιλό) από την αξία της επιστροφής. 

Για Κύπρο: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να καλέστε την ACS Κύπρου στο 77 777 227 και να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο κατάστημα ACS όπου μπορείτε να δώσετε το επιστρεφόμενο δέμα (κόστος 2€ έως 5 κιλά) ή ζητήστε να το παραλάβουν από τον χώρο σας με την υπηρεσία ACS D2D (κόστος 3,6€ έως 5 κιλά)

Σε κάθε περίπτωση, σας παρακαλούμε να εσωκλείεται στο επιστρεφόμενο δέμα συμπληρωμένη τη Δήλωση Υπαναχώρησης που θα βρείτε στο δέμα σας ή σημείωμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την παραγγελία και οδηγίες για το αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.

Επιστροφές χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με μέσο ανάλογο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

Σε περίπτωση πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μέσω paypal η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας στο paypal. Αν η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή θα λάβετε το ποσό με επιταγή ημέρας που θα σταλεί ταχυδρομικά.

Αντικαταστάσεις

Στην περίπτωση που κατά την επιστροφή σας ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο είδος, δεν θα χρεωθείτε με έξοδα αποστολής για την παράδοση του δέματός σας.