Σανδάλια Slimmettes

Αδυνατίστε εύκολα, απλά περπατώντας.

Δεν έχετε επιλέξει μέγεθος
Από 39,90-50%
19,90

Κωδικός προϊόντος: ΙΜΕΤ36Κωδικός προϊόντος: ΙΜΕΤ40
Βάρος: 230 γρ.
Βάρος: 230 γρ.

Αν σας λέγαμε ότι φορώντας ένα ζευγάρι μοντέρνα σανδάλια, θα φτάσετε περπατώντας στο σώμα των ονείρων σας μόλις σε 28 ημέρες, τι θα λέγατε; Πρόκειται για τα Slimmettes, τα μοναδικά εργονομικά σανδάλια που μπορεί να βοηθήσουν να χάσετε πόντους, να ενισχύσουν την τόνωση και τη σύσφιγξη του σώματος, ενώ μπορεί να μειώσουν την κυτταρίτιδα σε 28 μέρες.

Το μυστικό τους είναι η κλίση 9 μοιρών που τοποθετεί την φτέρνα χαμηλότερα από τα δάκτυλα, σαν να περπατάτε σε ανηφόρα.

Με κάθε βήμα, οι μυς, σε μηρούς και γάμπες, λειτουργούν πιο έντονα και είναι σαν να κάνετε γυμναστική με μια απλή ευχάριστη βόλτα.

Με τα Slimmettes, η λεκάνη ευθυγραμμίζεται, επειδή οι μυς στην κοιλιακή χώρα λειτουργούν πιο έντονα, το κέντρο βάρους σας μεταφέρεται προς τα πίσω, λόγω της βαρύτητας και η σπονδυλική στήλη έρχεται στη σωστή της θέση.

Αυτόματα θα αποκτήσετε τέλεια στάση σώματος και θα συσφίγξετε τη μέση χωρίς προβλήματα πλάτης.

Φορέστε τα στο σπίτι, σε φιλικές συναντήσεις, στα ψώνια ή στη βόλτα, ενώ κάνετε δουλειές, ενώ μαγειρεύετε, ενώ παίζετε με τα παιδιά σας και θα έχετε όλα τα οφέλη: Σύσφιγξη μηρών, σμίλευση γλουτών και επίπεδη κοιλιά.

Αποκτήστε τα Slimmettes και, μαζί, εντελώς δωρεάν, μια τσάντα για να τα φυλάτε, ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, καθώς και ένα φορητό ραδιόφωνο, για να ακούτε μουσική, ενώ περπατάτε.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.