Μέθοδος σμίλευσης και σύσφιγξης F-Blend 200 ml

Ενα επαναστατικό προϊόν μείωσης του συσσωρευμένου λίπους.

Από 59,90-67%
19,99

Κωδικός προϊόντος: ΦΜΠΛΕΝΤ
Βάρος: 330 γρ.

Η F-Blend είναι ένα επαναστατικό προϊόν μείωσης του συσσωρευμένου λίπους. Είναι πρωτοποριακό, καινοτόμο γιατί εσείς ενεργοποιείτε τα συστατικά!

Κάνει το δέρμα σας πιο νεανικό, πιο σφιχτό, πιο λείο και μειώνει πόντους στα επίμαχα σημεία του σώματός σας που αντιστοιχούν σε ένα μέγεθος, μέσα σε 4 εβδομάδες μόνο!

Η F-Blend περιέχει πεπτίδια τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένα για λείανση, παραγωγή κολλαγόνου, ενεργοποίηση της ανάπλασης του δέρματος και καταπολέμηση των ανωμαλιών του.

Αυτό που διαφοροποιεί την F-Blend από τις άλλες λοσιόν, είναι ότι εσείς την ενεργοποιείτε πριν τη χρήση κι έτσι δεν χάνει την δραστικότητά της.
Τα ενεργά συστατικά είναι έτοιμα σε τρεις ξεχωριστές συσκευασίες για να τα αναμείξετε εσείς και να έχετε έτοιμο στην στιγμή το φρέσκο επαναστατικό σκεύασμα που διατηρεί τις ιδιότητές του σε όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Οι τρεις συσκευασίες που αποτελούν το F-Blend περιλαμβάνουν:
- Λοσιόν βάσης 200ml, τα συστατικά της επιδιορθώνουν και επαναφέρουν την επιδερμίδα σας, λειαίνουν και αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο δέρμα σας.
- F-model ενεργό συστατικό 12ml, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος και την σύσφιγξή του.
- F-tens up 12ml, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει την κυτταρική ανάπλαση του δέρματος.

Εκπληκτική υφή, διακριτική και φιλική μυρωδιά!
Με τις πρώτες εφαρμογές θα αισθάνεστε το δέρμα σας πιο σφιχτό, πιο λείο, πιο νεανικό.
Εφαρμόστε σε όλες τις προβληματικές περιοχές του σώματός μια φορά την ημέρα, κάθε μέρα.

Επιπλέον, για όσους γυμνάζονται, το F-Blend είναι ιδανικό για να αναδείξει ένα σμιλευμένο, σφριγηλό σώμα, αφού το δέρμα αποκτά την ελαστικότητά του και τονίζει τις γραμμώσεις των μυών. Είναι ιδανικό για γυναίκες και άνδρες!

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.