Ζώνη παθητικής Abs A Round Pro Platinum

Η μοναδική ζώνη που γυμνάζει άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς, πλάτη, ακόμα και τους μύς που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη, ταυτόχρονα!

Δεν έχετε επιλέξει μέγεθος
Από 99-20%
79
CERoHS

Κωδικός προϊόντος: ΑΒΣΑΡΠΛΑ-ΛΧΛ
Εγγύηση: 24 μήνες
Βάρος: 510 γρ.
Πηγή ρεύματος: Μπαταρία
Τύπος μπαταρίας: 3xAAA

Η Abs-A-Round-Pro είναι μια ζώνη παθητικής γυμναστικής που γυμνάζει άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς, πλάτη, ακόμα και τους μυς που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη, ταυτόχρονα!

Διαθέτει τεχνολογία διέγερσης μυών 360 μοιρών με την τελευταία τεχνολογία νευρομυϊκού ερεθισμού EMS.

Ενδυναμώνει και χαρίζει γράμμωση στους άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς. Ενδυναμώνει και τους ραχιαίους, τους ενδιάμεσους μυς και τους μυς που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη για καλύτερη στάση και ισορροπία.

Φορέστε την και ενεργοποιήστε τη. Επειτα, κάντε ό,τι θέλετε στο σπίτι. Αυτή είναι η γυμναστική σας.

Η Abs-A-Round-Pro συσπά τους μυς τόσο γρήγορα σαν να κάνετε ταυτόχρονα 600 κοιλιακούς, 600 ροκανίσματα και 600 ραχιαίους το λεπτό.

Διαθέτει έξι προγράμματα. Από μικρές και κοφτές συσπάσεις μέχρι βαθιές και έντονες.
Τρία κανάλια, για κοιλιακούς, πλάτη και πλάγιους και 99 επίπεδα έντασης για κάθε κανάλι.
Συνολικά, 594 ρυθμίσεις για όποιο τύπο εκγύμνασης επιθυμείτε.

Εχει προηγμένο μικροεπεξεργαστή και ψηφιακή ένδειξη του κάθε προγράμματος καθώς και του επιπέδου έντασης. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν συμπεριλαμβάνονται.

Αν θέλετε ένταση στους κοιλιακούς, αλλά πιο ήπια σε πλάγιους και μέση, κανένα πρόβλημα! Εσείς την ελέγχετε. Είναι ο προσωπικός γυμναστής σας!

Αρκούν 10 λεπτά την ημέρα για να αποκτήσετε λεπτή και σέξι σιλουέτα με ελάχιστο κόπο, χάρη στην ζώνη παθητικής γυμναστικής Gymform Abs-A-Round-Pro.

Επιπλέον θα λάβετε 6 αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια, την κομψή τσάντα μεταφοράς, πρόγραμμα διατροφής και μια μικρότερη ζώνη για στοχευμένη εκγύμναση σε δικέφαλους, τρικέφαλους, ώμους, γάμπες και μηρούς αλλά και για περιοχές με κυτταρίτιδα.

Επιλέξτε το μέγεθος που σας ταιριάζει:
S/M Διάμετρος μέσης : 65 cm - 100 cm
L/XL Διάμετρος μέσης : 100 cm - 140 cm Eιδικά για το μέγεθος L/XL η ζώνη διαθέτει 3 επιπλέον προγράμματα. Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, πρόγραμμα καύσης λίπους και μασάζ σύσφιγξης

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.