Όργανο γυμναστικής Fitt Cube

Γρήγορη, αποτελεσματική, αεροβική και δυναμική προπόνηση, για όλο το σώμα.

199,90
CE

Κωδικός προϊόντος: ΦΙΤΚΙΟΥΜΠ
Εγγύηση: 24 μήνες
Βάρος: 16 κιλά

Ένας κύβος - Απεριόριστες παραλλαγές. Όλα όσα χρειάζεστε για μια γρήγορη, αποτελεσματική, αεροβική, αλλά και δυναμική προπόνηση για όλο το σώμα.

Το FITT Cube είναι το πιο καινοτόμο όργανο γυμναστικής, ένα πραγματικό εργαλείο για να μεταμορφώσει το σώμα σας. Με στιβαρό και μοναδικό σχεδιασμό, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερες από 100 διασκεδαστικές, δυναμικές και αποτελεσματικές ασκήσεις, για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να αποκτήσετε ευελιξία, αντοχή και δύναμη.

Το FITT Cube είναι ειδικά σχεδιασμένο για υψηλής έντασης διαλειμματική άσκηση, που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι ένας από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να γυμνάζεστε. Επιπλέον, διαθέτει το πρόγραμμα εκγύμνασης FITT 15 για να σας βοηθήσει να φτάσετε στην καλύτερη φυσική κατάσταση που είχατε ποτέ.

Με το πρόγραμμα εκγύμνασης FITT 15, για υψηλής έντασης διαλειμματική άσκηση με 15' τη φορά:

- Κάψτε λίπος
- Βελτιώστε τη λειτουργία της καρδιάς
- Δυναμώστε και τονώστε ολόκληρο το σώμα
- Χτίστε το μυϊκό σας σύστημα
- Φτάστε σε νέα επίπεδα φυσικής κατάστασης

Επιπλέον, θα επωφεληθείτε από το Afterburn Effect και θα συνεχίσετε να καίτε περισσότερες θερμίδες για ώρες μετά την προπόνηση, ακόμα και όταν χαλαρώνετε στον καναπέ.

Περιλαμβάνει περισσότερες από 100 ασκήσεις για να στοχεύσετε όλους τους μυς του σώματος. Απλά γυρίστε το από την άλλη πλευρά και στοχεύστε σε μια εντελώς διαφορετική μυϊκή ομάδα.

- Χρησιμοποιήστε την πλειομετρική πλατφόρμα για δυναμικές προπονήσεις ισχύος.
- Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κάθισμα για να στοχεύσετε τον κορμό, για ένα λεπτό και τονισμένο σώμα.
- Βελτιώστε τη δύναμή σας με τις μαλακές και άνετες λαβές.
- Βελτιώστε την αντοχή σας με το ενσωματωμένο στέπερ.
- Δυναμώστε το άνω μέρος του σώματός σας και αυξήστε την ευελιξία σας, με κινήσεις τύπου Pilates, με τους ιμάντες αντίστασης.

10 ή περισσότερα κομμάτια εξοπλισμού γυμναστικής όλα σε ένα όργανο με ασυναγώνιστη ευελιξία: κάρδιο, δύναμη, ευελιξία, αντοχή και τόνωση!

Χαρακτηριστικά:
- Από ανθεκτικό χάλυβα υψηλής ποιότητας, για να αντέχει στις πιο δύσκολες προπονήσεις
- Με αντιολισθητικές λαβές που το κρατάνε σταθερό σε οποιαδήποτε επιφάνεια
- Διαστάσεις: 43,5 εκ. x 38 εκ. x 38,5 εκ.
- Συμπαγές και εύκολο στην αποθήκευση
- Εύκολο στη μεταφορά

Παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο και έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε!

Περιλαμβάνει:
- Tη βασική συσκευή Fitt Cube
- Ενσωματωμένο μετρητή θερμίδων και βημάτων για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας
- Πρόγραμμα διατροφής
- Ασκησιολόγιο

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή FITT Cube Trainer & Tracker για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις προπονήσεις FITT 15 και την πρόοδο της φυσικής σας κατάστασης οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε! Διατίθεται για ios και android συσκευές.

5 FITT 15 βίντεο με διαλειμματικά προγράμματα εκγύμνασης χαμηλής έντασης, μέτριας έντασης αλλά και πολύ δυναμικής έντασης θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση(FITT 15 1.0 Lean & Tone, FITT 15 2.0 Total Body Fat Burner, FITT 15 3,0 Max After Burner, FITT 15 Warm Up και FITT 15 Cool Down).

BONUS 3 FITT 15 Video HIIT εστιασμένα στο πάνω μέρος του σώματος, στο κάτω μέρος του σώματος και στον κορμό, για να “χτίσετε” το καλύτερο σώμα που είχατε ποτέ (FITT 15 Upper Body Chiseller, FITT 15 Great Glutes & Legs και FITT 15 Killer Abs).

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.