Καζανόβα DVD

Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης του θρυλικού Καζανόβα, του αμετανόητου καρδιοκατακτητή; Να ερωτευτεί!

Από 19,90-50%
9,90

Κωδικός προϊόντος: ΔΚΙΝΗΜ-2
Βάρος: 350 γρ.

O Casanova είναι ο πιο ξακουστός και περιζήτητος εραστής στη Βενετία: οι γυναίκες θέλουν να περάσουν έστω και λίγες ώρες κοντά του, οι άντρες θέλουν να ανακαλύψουν το μυστικό της επιτυχίας του, η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία θέλει να το συλλάβει για προσβολή των χριστιανικών ηθών. Ύστερα από ένα ατυχές περιστατικό ο Casanova θα χρειαστεί να βρει αμέσως μια... καλή νύφη, αν θέλει να αποφύγει την φυλακή και τον θάνατο. Δεν υπολογίζει όμως στην απρόσμενη γοητεία της Francesca, η οποία φαίνεται να μένει ασυγκίνητη από κάθε κόλπο που επιστρατεύει εκείνος για να την κερδίσει.

Γιατί ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης του θρυλικού Καζανόβα, του αμετανόητου καρδιοκατακτητή που χτυπά και εγκαταλείπει τα ‘θύματά’ του ερωτευμένα και ανυπεράσπιστα; Να ερωτευτεί! Και υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να κερδίσεις τον θρυλικό αυτόν Εραστή: να αρνηθείς να ενδώσεις στη γοητεία του!

Aspect Ratio: 16:9 widescreen
Διάρκεια: 111'
Σκηνοθέτης: Lasse Hallstrom
Πρωταγωνιστές: Heath Ledger, Sienna Miller, Jeremy Irons
Extras: Δημιουργώντας την περιπέτεια - παρασκήνια ταινίας, Ντύσιμο με στυλ, Σκηνή με άλλο μοντάζ: Hidden in plain sight, Εικόνες από τη Βενετία
Γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Νορβηγικά, Σουηδικά, Πορτογαλικά, Φινλανδικά, Βουλγάρικα, Ρουμάνικα κ.α.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.