Σταχτοπούτα Ειδική Έκδοση DVD 10425

Απολαύστε τη Σταχτοπούτα της Walt Disney, το παραμύθι που έγινε ταινία και μάγεψε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από 12,90-31%
8,90

Κωδικός προϊόντος: ΔΠΡΙΓΚ-1
Εγγύηση: 1 μήνας
Βάρος: 350 γρ.

Απολαύστε τη Σταχτοπούτα της Walt Disney, το παραμύθι που έγινε ταινία και μάγεψε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εκπληκτική ιστορία, τη μοναδική μουσική και τους αξέχαστους χαρακτήρες της! Τώρα η Σταχτοπούτα λάμπει και πάλι και κυκλοφορεί για Πρώτη Φορά σε DVD με νέα ψηφιακή επεξεργασία ήχου και εικόνας.

Ζήστε κι εσείς τη μαγεία της Ειδικής Έκδοσης και απολαύστε την αγαπημένη σας ιστορία με νέα καθαρή εικόνα, νέο ήχο (Disney Enhanced Home Theater Mix) καθώς και πολύ bonus υλικό, κομμένες σκηνές, παιχνίδια, μουσικά video clip και πολλά ακόμη. Χαρείτε τη και δείτε κι εσείς πως τα όνειρα μπορούν στ' αλήθεια να βγουν αληθινά!

Νέα ψηφιακή επεξεργασία εικόνας καρέ-καρέ. Νέος ήχος Disney Enhanced Home Theater Mix, Νέα επεξεργασία πρώτου κινηματογραφικού soundtrack.

Aspect Ratio: 4:3
Διάρκεια: 72'
Extras: Κομμένες σκηνές, Βασιλικό σπίτι, Γνωρίστε από κοντά τον κόσμο των αληθινών βασιλιάδων, Βασιλική ζωή DVD-ROM Σχεδιάστε το δικό σας πριγκιπικό φόρεμα, Μετατρέψτε το δωμάτιό σας σε βασιλικό και Φτιάξτε το δικό σας παλάτι, Από τις στάχτες στο παλάτι: Making of ταινίας, κ.α.
Μεταγλωττισμός 5.1 Dolby Surround English, Ελληνικά, Bulgarian, Hebrew
Υπότιτλοι: English, Ελληνικά, Hebrew, Bulgarian, English for the Hearing Impaired

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.