CD μουσικής Classic Love Songs of the 60s (8CD + 1CD)

Μία μουσική συλλογή που έχει αγγίξει 5 δεκαετίες γενεών μέχρι σήμερα…

Από 79,96-63%

Κωδικός προϊόντος: ΛΑΒΣ60
Εγγύηση: 1 μήνας
Βάρος: 630 γρ.

Ποιος δεν θυμάται τους The Temptations, The Supremes και τους Frankie Valli & The four seasons;
Τα 60s ήταν η καθοριστική δεκαετία για τη μουσική μέχρι και σήμερα.
Αποκτήστε μία ενότητα αυτής της μουσικής ιστορίας σπίτι σας! Οι απαλές μελωδίες και τα έντονα κοινωνικά μηνύματα θα σας ταξιδέψουν στη δεκαετία που έκανε τη διαφορά.
Τη συλλογή Classic Love Songs of the 60s δεν θα την βρείτε αλλού, έχει 128 επιτυχίες σε 8 CD, που η κάθε μία κουβαλάει τη δική της ιστορία. Επιπλέον θα παραλάβετε κι ένα ακόμα cd με 18 επιπλέον επιτυχίες από τη δεκαετία του 70!
Θυμηθείτε τότε που κάνατε όνειρα για ένα καλύτερο αύριο και συλλέξτε τις αναμνήσεις σας σε 146 μοναδικά μουσικά κομμάτια.
Ραγισμένες καρδιές, πάθος, ένταση, όμορφες εικόνες, θα ξεπηδήσουν από τη μνήμη σας ακούγοντας αυτήν τη συλλογή… είναι η μουσική που έχει αγγίξει 5 δεκαετίες γενεών μέχρι σήμερα…
Η συλλογή έχει διάρκεια μουσικής συνολικού χρόνου 7 ώρες και 6 λεπτά και αποτελείται από τα παρακάτω τραγούδια:

CD 1:

Disc One
1. Brown Eyed Girl-Van Morrison
2. A World Without Love-Peter & Gordon
3. He's So Fine-The Chiffons
4. I Got You Babe-Sonny & Cher
5. Only The Lonely-Roy Orbison και άλλα

Disc Two
1. California Girls-The Beach Boys
2. My Cherie Amour-Stevie Wonder
3. How Sweet It Is (To Be Loved By You)-Marvin Gaye
4. My Girl-The Temptations
5. Blue Velvet-Bobby Vinton και άλλα

Διάρκεια μουσικής συνολικού χρόνου του CD: 90 λεπτά

CD 2:

Disc One
1. Wouldn't It Be Nice-The Beach Boys
2. I'm Into Something Good-Herman's Hermits
3. Suspicious Minds-Elvis Presley
4. Everybody's Talkin'-Nilsson
5. If I Were A Carpenter-Bobby Darin
6. (You Make Me Feel Like) A Natural Woman-Aretha Franklin και άλλα

Disc Two
1. This Magic Moment-Jay & The Americans
2. 1-2-3-Len Barry
3. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me -Mel Carter
4. Can't Take My Eyes Off You-Frankie Valli & The Four Seasons
5. It's Not Unusual-Tom Jones
6. When I Fall In Love-The Lettermen
7. Ain't No Mountain High Enough-Marvin Gaye & Tammi Terrell και άλλα

Διάρκεια μουσικής συνολικού χρόνου του CD: 91 λεπτά

CD 3:

Disc One
1. It's All In The Game-Cliff Richard
2. God Only Knows-The Beach Boys
3. Stand By Me-Ben E. King
4. Dedicated To The One I Love-The Mamas & The Papas
5. I Say A Little Prayer-Aretha Franklin
6. What A Wonderful World-Louis Armstrong και άλλα

Disc Two
1. The Sun Ain't Gonna Shine Anymore-The Walker Brothers
2. You Don't Have To Say You Love Me-Dusty Springfield
3. Baby Love-The Supremes
4. Happy Together-The Turtles
5. Oh! Carol-Neil Sedaka
6. Funny Familiar Forgotten Feelings-Tom Jones
7. When A Man Loves A Woman-Percy Sledge
8. Save The Last Dance For Me-The Drifters και άλλα

Διάρκεια μουσικής συνολικού χρόνου του CD: 91 λεπτά

CD 4:

Disc One
1. I'm A Believer-The Monkees
2. Light My Fire-Jose Feliciano
3. My Guy-Mary Wells
4. Wishin' And Hopin' Dusty Springfield
5. Cherish-The Association
6. Downtown-Petula Clark
7. Oh Pretty Woman-Roy Orbison και άλλα

Disc Two
1. Are You Lonesome Tonight?-Elvis Presley
2. Hooked On A Feeling-B.J. Thomas
3. My Special Angel-The Vogues
4. Our Day Will Come-Ruby & The Romantics
5. Let's Hang On-Frankie Valli & The Four Seasons
6. Don't Worry Baby-The Beach Boys
7. All I Really Want To Do-Cher και άλλα

Διάρκεια μουσικής συνολικού χρόνου του CD: 92 λεπτά

CD Δώρο:

1. Daniel-Elton John
2. You're So Vain-Carly Simon
3. The Wonder Of You-Elvis Presley
4. Reason To Believe-Rob Stewart
5. You Make Me Feel Brand New-The Stylistics και άλλα

Διάρκεια μουσικής συνολικού χρόνου του CD: 62 λεπτά

Δείτε όλους τους τίτλους της συλλογής στις οδηγίες χρήσης.



Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.