Πλακέτα κιθάρας Pink Floyd

Τα μεγάλα ονόματα της μουσικής και οι κιθάρες τους.

Από 159-65%
55

Κωδικός προϊόντος: ΚΙΘΑΡ-41Ρ
Βάρος: 1,01 κιλά

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής είχαν μια αγαπημένη κιθάρα, κομμάτι αναπόσπαστο της εικόνας τους σε κάθε εμφάνισή τους. Ποιος μπορεί να φανταστεί τον Elvis ή τον Jimi Hendrix χωρίς κιθάρα;

Διαλέξτε την κιθάρα του αγαπημένου σας καλλιτέχνη ή των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και παραγγείλτε. Κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό.

Κάθε κιθάρα έχει ύψος 26 εκ. περίπου.

Δημιουργήστε τη δική σας συλλογή από μινιατούρες.

Pink Floyd

Οι Pink Floyd είναι ένα Αγγλικό ροκ συγκρότημα που αρχικά έγινε γνωστό για την ψυχεδελική και space rock μουσική του και μετά, καθώς εξελισσόταν, για την progressive rock μουσική του.

Οι Pink Floyd είναι γνωστοί για τους φιλοσοφημένους στίχους τους, τους ηχητικούς πειραματισμούς τους, τα καινοτόμα εξώφυλλα των δίσκων τους και τις αξέχαστες live εμφανίσεις τους.

Οι Pink Floyd απέκτησαν παγκόσμια φήμη και εμπορική επιτυχία με τα άλμπουμ "The Dark Side of the Moon" (1973), "Wish You Were Here" (1975), "Animals" (1977) και τη ροκ όπερα "The Wall" (1979). Αργότερα ήρθαν και άλλες επιτυχίες με τα άλμπουμ "Momentary Lapse of Reason" (1987) και το "The Division Bell" (1994).

Διάσταση πλακέτας: 35εκ x 31εκ περίπου

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.