Αποτριχωτική συσκευή No No

Επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι σας.

Από 199,90-70%
59,90
CERoHS

Κωδικός προϊόντος: ΝΟΝΟ-Ν
Εγγύηση: 24 μήνες
Βάρος: 530 γρ.
Πηγή ρεύματος: Ρεύμα 220V

Τώρα μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα της επαγγελματικής αποτρίχωσης στο σπίτι σας. Το no! no! είναι ένα σύστημα για την ελάττωση της πυκνότητας της τριχοφυΐας. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας εξαφανίζεται το 80% των τριχών ενώ αδυνατίζουν οι υπόλοιπες ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από τον πρώτο μήνα χρήσης.

Το no!no! βασίζεται σε μία νέα τεχνολογία που ονομάζεται Thermicon, η οποία χρησιμοποιεί την ιδιότητα μεταφοράς θερμότητος για να στείλει ένα απαλό θερμικό παλμό στην τρίχα ο οποίος καταστρέφει την τρίχα με αποτέλεσμα αυτή να πέφτει από τη ρίζα. Μετά τη χρήση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον στιλβωτή για την απομάκρυνση τριχών που δεν έχουν πέσει μόνες τους. Κατά τις πρώτες ημέρες χρήσης μπορεί ένα μέρος των τριχών να παραμένει ακόμα και μετά τη χρήση του στιλβωτή. Αυτές μπορείτε άφοβα να τις αφαιρέσετε με ένα ξυράφι.

Θα έχετε μόνιμα αποτελέσματα χωρίς πόνο, εύκολα και γρήγορα για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας. Με το no!no! δε δημιουργούνται ερεθισμοί όπως εξανθήματα και εσωτερικές τρίχες. Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό.

Μαζί με τη συσκευή θα πάρετε:
- Μετασχηματιστή ρεύματος
- Ένα στιλβωτή για μετά τη χρήση
- 3 κεφαλές για κοντές τρίχες
- 2 κεφαλές για μακριές τρίχες
- 1 βουρτσάκι καθαρισμού
- 1 τσαντάκι μεταφοράς
- Οδηγίες χρήσης
- 1 DVD με οδηγό χρήσης.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.