Σετ γενικής επιδιόρθωσης Total Restoration

Ανακαινίστε, προστατέψτε, επιδιορθώστε και επισκευάστε με το σετ Total Restoration.

Από 19,99-25%
14,90

Κωδικός προϊόντος: ΤΟΤΑΛΡΕΣ
Βάρος: 230 γρ.

Τώρα μπορείτε να μαστορέψετε τα πάντα.

Καλύψτε τις χαραγμένες ξύλινες επιφάνειες και τις γρατζουνιές του αυτοκινήτου, φρεσκάρετε τους αρμούς στα πλακάκια του σπιτού, κολλήστε τα πεσμένα ράφια και επιδιορθώστε όλα τα μερεμέτια του σπιτιού με το Total Restoration.

Το σετ των περιλαμβάνει:
- (1) Υλικό γενικής επιδιόρθωσης: κλείνει και σφραγίζει οπές σε δευτερόλεπτα. Συγκολλά οποιαδήποτε επιφάνεια μέχρι 130 κιλά. Κεραμικές, μεταλλικές, γυάλινες, PVC, πλακάκια, τσιμέντο, αλουμίνιο, δέρμα και ξύλο. Μπορεί να βαφτεί, να σοβατιστεί, να λειανθεί και είναι αδιάβροχο.
- (1) Μαρκαδόρο επιδιόρθωσης γρατζουνιών σε μεταλλικές επιφάνειες: Η ειδική σύνθεση Invisi-Clear UV λειτουργεί στη στιγμή πάνω σε γρατζουνιές αυτοκινήτων, ποδηλάτων, μηχανών κτλ. Είναι αποτελεσματικό σε όλα τα χρώματα.
- (3) Μαρκαδόρους επιδιόρθωσης γρατζουνιών(για έπιπλα): Ελαττώνει την όψη των γρατζουνιών, επουλώνει τις χαρακιές των ξύλινων επιφανειών. Διατίθεται σε τρεις ξύλινες αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να αναμιχθούν για να σας προσφέρουν την απόχρωση που επιθυμείτε. Ιδανικό για έπιπλα σπιτιού, γραφείου, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτια κτλ.
- (1) Μαρκαδόρο για φρεσκάρισμα αρμών: Φρεσκάρει τους αρμούς του μπάνιου, της κουζίνας ή της βεράντας άμεσα και φαίνονται σαν καινούριοι.
- (1) Ταινία επιδιόρθωσης: Πολύ ανθεκτική ταινία από σιλικόνη η οποία συγκολλά και κλείνει αεροστεγώς σχεδόν τα πάντα. Ιδανική για καλώδια, σύρματα, λάστιχα κήπου, λαβές εργαλείων, χερούλια ποδηλάτων κτλ.
- Οδηγίες χρήσεως

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.