Αντικουνουπική σήτα με μαγνήτες μαύρη Miracle Door 2,10x0,99 μ.

Αντικουνουπική σήτα κουρτίνα με μαγνήτες, για παράθυρα και πόρτες.

7,90

Κωδικός προϊόντος: ΣΙΤΑ-Μ
Βάρος: 560 γρ.
Ύψος: 210 εκ.

Σας αρέσει καθαρός αέρας στο σπίτι σας, αλλά θέλετε επίσης να κρατάτε τα ενοχλητικά έντομα έξω από το σπίτι; Τότε το Miracle Door είναι αυτό που χρειάζεστε! Η αντικουνουπική κουρτίνα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό νάιλον υλικό και έχει 18 μαγνήτες που διατηρούν την κουρτίνα κλειστή.

Εσείς, τα παιδιά σας, οι επισκέπτες, ακόμη και τα κατοικίδια ζώα σας, μπορείτε εύκολα να μπείτε και να βγείτε. Αφού περάσετε από την αντικουνουπική κουρτίνα, το Miracle Door κλείνει αυτόματα πίσω σας, έτσι ώστε τα έντομα να μην έχουν την ευκαιρία να μπουν. Η Miracle Door είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους πορτών και είναι εύκολο να τοποθετηθεί χωρίς να καταστρέψετε το πλαίσιο της πόρτας σας καθώς τοποθετείται με αυτοκόλλητα velkro.

Η σήτα Miracle Door είναι κατάλληλη για μονές πόρτες, γαλλικές πόρτες, συρόμενες πόρτες και σχεδόν οποιαδήποτε άλλο τύπο πόρτας. Επιπλέον, μπορείτε να την κόψετε στην επιθυμητή διάσταση για να προσαρμοστεί και σε παράθυρα. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αντικουνουπική κουρτίνα στο τροχόσπιτο ή το εξοχικό σας.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.