Συσκευή απόφραξης Rovus

Ένας ισχυρός και αποτελεσματικός τρόπος για να ξεβουλώσετε σωλήνες και σιφόνια.

Από 39,90-25%
29,90

Κωδικός προϊόντος: ΜΠΛΙΤΖ
Βάρος: 1,4 κιλά

Το Rovus Drain Blitz είναι μία καινοτόμος λύση που μπορεί να ξεβουλώσει και την πιο δύσκολη απόφραξη, σε λίγα δευτερόλεπτα. Η απόφραξη προκαλείται συνήθως από τρίχες, βρωμιά, λίπη, χαρτί υγείας ή υπολείμματα τροφών. Το Drain Blitz λειτουργεί με πεπιεσμένο αέρα υψηλής πίεσης, έτσι με αυτόν τον τρόπο η απόφραξη διαλύεται και απομακρύνεται 100% με φυσικό τρόπο.

Είναι η πιο ισχυρή και αποτελεσματική λύση για να διαλυθούν ακόμα και οι πιο δύσκολες αποφράξεις, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Καθαρίζει φραγμένους νεροχύτες, ντουζιέρες, μπανιέρες ή σιφόνια.

Επιπλέον, ένα από τα ακροφύσιά του είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό φραγμένης λεκάνης τουαλέτας.

Με τον εργονομικό σχεδιασμό της συσκευής και το απλό χειριστήριο με σκανδάλη εξασφαλίζεται η εύκολη χρήση της, έτσι δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα δυνατοί ή ειδικοί στα υδραυλικά για να τη χρησιμοποιήσετε.

Απαλλαγείτε από τις αποφράξεις των αποχετεύσεων με τρία εύκολα βήματα:
1. Επιλέξτε το σωστό ακροφύσιο
2. Εισάγετε τον αέρα στην επιθυμητή πίεση και τοποθετήστε το ακροφύσιο στην αποχέτευση
3. Πατήστε το κουμπί για να δημιουργήσετε πίεση που θα καθαρίσει την αποχέτευση, έτσι ώστε το νερό να μπορεί να ρέει ξανά ελεύθερα

Το σετ περιλαμβάνει 3 εναλλακτικά ακροφύσια που είναι συμβατά με σχεδόν κάθε τύπο αποχέτευσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομάκρυνση όλων των ειδών αποφράξεων, όπως: τρίχες, ύφασμα, χαρτί τουαλέτας, υπολείμματα φαγητού, λίπη κ.λπ. Η συσκευή είναι φορητή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.

Επίσης, η τρόμπα αέρα που περιλαμβάνεται διαθέτει δύο διαφορετικά ακροφύσια και εκτός από τις αποφράξεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το φούσκωμα ελαστικών ποδηλάτων κ.λ.π.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.