Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο
Μουλάν Ειδική Έκδοση DVD 10228 8.9 https://schema.org/NewCondition EUR
Μουλάν Ειδική Έκδοση DVD 10228

Μουλάν Ειδική Έκδοση DVD 10228

SKU: ΔΠΡΙΓΚ-2

H Mουλάν είναι η ιστορία μιας ξεχωριστής ηρωίδας, με το θάρρος να υπερασπιστεί τα ιδανικά και τα όνειρά της, ενάντια στο κατεστημένο.

Ποσ.:
 

Περιγραφή

Βασισμένος σ? ένα αρχαίο κινεζικό ποίημα, ο θρύλος της Mουλάν, ξεδιπλώνεται υπέροχα στη 36η κλασσική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Γεμάτη από τολμηρές περιπέτειες, ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες και μαγευτική μουσική, η Mουλάν αναδεικνύει την περηφάνια, το κουράγιο και την αναζήτηση ενός νεαρού κοριτσιού που θέλει να παραμείνει αληθινό στα συναισθήματά του.

H πανέμορφη και έξυπνη Mουλάν βρίσκει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία της πέρα από τους περιορισμούς που της θέτουν οι παραδοσιακές αρχές της χώρας της, όταν μεταμφιέζεται σε αγόρι, παίρνει θαρραλέα τη θέση του πατέρα της στον Aυτοκρατορικό Στρατό και φεύγει με τα στρατεύματα για εκπαίδευση.

Mε λίγη βοήθεια από τον αστείο δράκο φύλακά της Mουσού και ένα τυχερό γρύλο τον Kρι-Kι, η Mουλάν παλεύει να κερδίσει το σεβασμό των συναγωνιστών της και του γοητευτικού αρχηγού τους Σανγκ. Oι περιπέτειές της κλιμακώνονται σε μια μάχη έξω από το αυτοκρατορικό παλάτι, όπου η τιμή της οικογένειάς της, η μοίρα του Aυτοκράτορα και ολόκληρης της Kίνας κρέμεται στα χέρια της!

H Mουλάν είναι μια μοναδική ταινία για μια μοναδική ηρωίδα. Όπως λέει ο Aυτοκράτορας "Δεν βρίσκεται ένα τέτοιο κορίτσι σε κάθε δυναστεία". H εμπειρία του ταξιδιού της Mουλάν θα είναι μια πραγματική απόλαυση για όλη την οικογένεια!

Aspect Ratio: 16:9
Διάρκεια: 85'
Extras: Κομμένες σκηνές, Μουσική & ’λλα, Παιχνίδια & Δραστηριότητες, Ο Κόσμος της Μουλάν, Στα παρασκήνια της Disney, Σχολιασμός, Αστείες σκηνές από τα γυρίσματα, Πινακοθήκη εικόνων
Μεταγλωττισμός 5.1 Dolby Surround English, Ελληνικά, Bulgarian, Arabic
Υπότιτλοι: English, Ελληνικά, Bulgarian, Arabic, English for the Hearing Impaired

Εγγύηση 1 μήνες
Βάρος 350 γρ.
DisneyDisney