Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Telemarketing ΑΕ

 

Πώς γεννήθηκε μια καινοτόμα ελληνική επιχείρηση

Στα χρόνια της disco, στη Νέα Υόρκη, ένας νεαρός Έλληνας που αγαπούσε τη μουσική, βρήκε στην εφημερίδα μία διαφήμιση εταιρείας που πωλούσε δίσκους από απόσταση. Ενθουσιασμένος από την ιδέα, έγινε συνδρομητής με σκοπό να αγοράζει κάθε μήνα ένα νέο δίσκο. Πέρασαν αρκετοί μήνες, και η συλλογή μεγάλωνε σταθερά, μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα. Η συλλογή με τους δίσκους τον ακολούθησε, θυμίζοντάς του σταθερά τις δυνατότητες που έχει κάθε εταιρεία να προσεγγίσει πελάτες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες, εκτός φυσικού καταστήματος.

 

Σύντομο ιστορικό

Κάπως έτσι το 1987 ιδρύεται η Τηλεμάρκετινγκ, με στόχο να αξιοποιήσει νέα κανάλια επικοινωνίας με το κοινό, και να ανοίξει νέους δρόμους για το εμπόριο στην Ελλάδα. Κάτω από το διακριτικό τίτλο «Διεθνείς Μοναδικές Συλλογές», η εταιρεία ξεκινά την πώληση των πρώτων προϊόντων της, τα οποία είναι κυρίως συλλεκτικά. Παράλληλα, αναπτύσσει τις πωλήσεις μέσω αλληλογραφίας και καταχωρήσεων στα μαζικά μέσα επικοινωνίας, εισάγοντας επί της ουσίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις πωλήσεις από απόσταση.

Το 1991 η Telemarketing Α.Ε ξεκινάει το θεσμό της τηλεαγοράς στο εθνικής εμβέλειας κανάλι ΑΝΤΕΝΝΑ,  και από το 1993 επεκτείνει τη δραστηριότητά της στο σύνολο των καναλιών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας.

Το 2000 μετά από μία επιτυχημένη περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας δημιουργεί το πρώτο ελληνικό δίγλωσσο ηλεκτρονικό κατάστημα, για τη διάθεση των προϊόντων της εντός και εκτός συνόρων, με το όνομα www.telemarketing.gr.

To 2007 εγκαινιάζει ένα δεύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με την εμπορική ονομασία bonprix. Το bonprix.gr, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα το ομώνυμο διεθνές brand μόδας, προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια και επιλεγμένα είδη για το σπίτι, με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.

 

Η φιλοσοφία μας

Αναζητούμε αδιάκοπα πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε λύσεις στην καθημερινότητά τους. Παράλληλα, βελτιώνουμε συνεχώς της τεχνολογική και διοικητική υποδομή μας, με στόχο να προσφέρουμε σταθερά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας.

 

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας

Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται πλήρως με τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές διατάξεις που αφορούν πώληση αγαθών, ανάλογα με την κατηγορία τους (ηλεκτρικά είδη, καλλυντικά κλπ). Επιπλέον, τα προϊόντα μας καλύπτονται από εμπορική εγγύηση, η οποία φτάνει τα 2 χρόνια, καθώς επίσης και τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που δεν ικανοποιούν τον πελάτη.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 14 ώρες την ημέρα για λήψη παραγγελιών και 9.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή για την παροχή εξυπηρέτησης, σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email, και δεσμευόμαστε να σας απαντήσουμε το αργότερο μέσα στην επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Είμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση

Διαθέτουμε ειδικό τμήμα Service που φροντίζει για τον τεχνικό έλεγχο και την επιδιόρθωση προϊόντων, τόσο όσο βρίσκονται εντός εγγύησης, όσο και μετά τη λήξη της. Επιπλέον, υποστηρίζουμε τα προϊόντα μας με ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όσο διάστημα μας το επιτρέπει ο προμηθευτής, ακόμα και αν δεν διαθέτουμε πλέον το προϊόν.