Πένες τρικολόρε
02/03/2020
Υλικά (για 400 γρ. πένες)
- 200 γρ. παρμεζάνα
- 100 γρ. τυρί cottage
- 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πράσινο πιπέρι
- 6 τοματίνια τσέρι
- 1 ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό
- 50 γρ. μπέικον
Εκτέλεση:
Βάζουμε τις πένες να βράζουν για 8-9 λεπτά (για αποτέλεσμα al dente).
Ρίχνουμε σε ένα σκεύος λίγο ελαιόλαδο, κόβουμε το μπέικον και το ρίχνουμε μέσα για να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Μόλις μελώσει το μπέικον, ρίχνουμε τις πένες, το τυρί cottage, τη μοτσαρέλα, λίγη παρμεζάνα και τα τοματίνια. Αφαιρούμε από τη φωτιά και γαρνίρουμε με το βασιλικό και ακόμα λίγη παρμεζάνα.