Ριζότο του ψαρά
09/03/2020
Υλικά
- 500 γρ. αγριόρυζο ανάμεικτο
- 6 γαρίδες νούμερο 1
- 6 μύδια
- Ελαιόλαδο
- 2 τομάτες
- 1 ποτηράκι κρασί
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 10 γρ. εστραγκόν
- 40 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
- 1 φιλέτο σολωμού
- 100 γρ. καβουρόψιχα
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το ρύζι μαζί με το κρεμμύδι και το κρασί. Προσθέτουμε τη 1lt νερό.
Ψήνουμε τις γαρίδες και το σολωμό.
Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι, το βρασμένο ρύζι, τις γαρίδες και το σωλομό κομμένο σε κομμάτια, προσθέτουμε τα μύδια, την καβουρόψυχα και την ντομάτα ψιλοκομμένη. Ανακατέβουμε σε δυνατή φωτιά να φύγουν τα πολλά υγρά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά μας.