Τσιγαριστό κατσικάκι
17/04/2020
Υλικά
- 2 μπουτάκια κατσικάκι
- 4 λεμόνια
- 200 γρ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 πατάτες
- 150 γρ. λευκό ξηρό κρασί
- 600 γρ. νερό
- 1 ματσάκι θυμάρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το τσιγαρίζουμε με λάδι μέσα στη γάστρα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε. Το αφήνουμε να πάρει χρώμα και μετά το σβήνουμε με λεμόνι. Ρίχνουμε το νερό και το κρασί. Το αφήνουμε να πάρει μία βράση και μετά το βάζουμε στον φούρνο για 50-55 λεπτά στους 180 βαθμούς.