Τσιζ κέικ σοκολάτας

files/1/Blog/Recipes/chocolate-cheesecake-blog-tmstore.jpgΥλικά
300 γρ. πτι-μπέρ τριμμένο
300 γρ. βούτυρο
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
200 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. αλοιφή σοκολάτας
50 γρ. κάσιους τριμμένα
50 γρ. φουντούκι τριμμένο

Εκτέλεση:

Τρίβουμε το μπισκότο, ρίχνουμε μέσα του το λιωμένο βούτυρο, το ανακατεύουμε και το απλώνουμε σε ένα σκεύος.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και την αλοιφή σοκολάτας στον κάδο του μίξερ. Ανακατεύουμε καλά και όταν το μείγμα μας είναι έτοιμο, το βγάζουμε από τον κάδο και το περιχύνουμε πάνω από την βάση που φτιάξαμε.

Βάζουμε το τσιζ κέικ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να παγώσει καλά.

Γαρνίρουμε με ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε.