Μαλλιά κουβάρια...Δεν γίναμε ακόμα! (Part 2)

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Hairy_Issue_2.jpgMission: Hair Care

...Και για να μην αφήσουμε το θέμα της περιποίησης “απεριποίητο”, υπάρχει ένα σετ,  ονόματι Hair Bell, το οποίο αποτελείται από σαμπουάν και κοντίσιονερ, που βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν έως και 23% περισσότερο (ανάλογα φυσικά με την ποιότητα της τρίχας) ενώ τα κάνει ευκολοχτένιστα, ώστε να μην φριζάρουν, μαζί με τη διάθεσή σας :). 

Και αφού το θέμα της απαλλαγής από την πιτυρίδα απασχολεί αρκετούς, υπάρχει μια καλή πρόταση, όχι σε στυλ σαμπουάν που σταματάει τα “χιόνια”, αλλά μιας ειδικής βούρτσας (ναι, το “χιόνι” σταματάει και με βούρτσα!) την Dandruff, που είναι ένα πραγματικό επίτευγμα της σύγχρονης τεχνολογίας, ένα πολύ ψαγμένο προϊόν, στο οποίο ο εφευρέτης μάλλον που μάλλον δεν ήταν και πολύ φαν των σαμπουάν, αποφάσισε να κάνει χρήση οξυγόνου και των υπέρυθρων ακτινών για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα...ριζικά!

Τέλος, για να μη ζαλιστούμε από τις πολλές επιλογές και μας πέσουν τα μαλλιά τελικά,  δυο –τρεις  ακόμη, πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις... επί του θέματος, είναι το σαμπουάν και η λοσιόν Hair Force One, για την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της τριχόπτωσης, αλλά και μια ειδική χτένα ενίσχυσης της τριχοφυΐας όπως το Power Grow Comb, που είναι κατάλληλη και για γυναίκες αλλά και για άνδρες. Και για ολοκληρωμένη φροντίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σειρά Bio Horse, μια αποκλειστική φόρμουλα που στηρίζεται στην πρωτεΐνη βιοτίνη , ιδανική για την ενδυνάμωση, ωραία εμφάνιση αλλά και ενίσχυση της τριχοφυΐας, , με αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Επιπλέον, μια καλή πρόταση είναι το Hair Rebirth, ειδικό προϊόν -λύση για εξειδικευμένο πρόβλημα, που βοηθάει στην καλλωπιστική αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών, χάρις στο ειδικό ινώδες υλικό, το οποίο μοιάζει με τα φυσικά μαλλιά μας. Και τέλος, επειδή από την πολλή ανάλυση, γεράσαμε, υπάρχει και μια εκπληκτική λοσιόν, αποκλειστικά για τους καστανούς-μελαχρινούς, η Grey Away που επαναφέρει σταδιακά το χρώμα των μαλλιών, χωρίς να βγαίνει με το νερό ή να λερώνει τα ρούχα και τα χέρια, όπως κάνουν άλλα προϊόντα. Είναι κατάλληλη για γυναίκες και για άνδρες και διατίθεται από το αναγνωρισμένο παγκοσμίως Γαλλικό Ινστιτούτο Claude Bell.  

Με όλες τις παραπάνω προτάσεις και καινοτομίες, όχι μόνο καλύψαμε τον αρχικό μας στόχο του 40% της εμφάνισής μας, αλλά και κοντέψαμε να το φτάσουμε στο 100%! Στο κάτω-κάτω, η εμφάνισή μας, μάς βοηθάει να νιώσουμε καλύτερα, και όταν νιώθουμε καλύτερα, είμαστε καλύτερα! Για τέλεια εμφάνιση από …Κορυφής!