Έξυπνες και οικονομικές λύσεις για το σπίτι!

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Smart_Inhouse_Solutions.jpgΓυρίσατε από τις διακοπές και όλα δείχνουν να ξαναμπαίνουν στην ίδια μουντή καθημερινότητα; Μη το βάζετε κάτω και κάντε το σπίτι σας, τον χώρο που θα σας ξεκουράζει και θα σας χαλαρώνει. Μπήκαμε και ψάξαμε στο TmStore.gr και βρήκαμε οικονομικές και έξυπνες προτάσεις για το σπίτι, το φοιτητικό δωμάτιο και λύσεις αποθήκευσης των καλοκαιρινών σας ρούχων.

Μαζί με τι διακοπές δυστυχώς τελειώνει και το καλοκαίρι επομένως σιγά σιγά θα πρέπει τα καλοκαιρινά μας να μπαίνουν στην ντουλάπα. Βρείτε λύσεις αποθήκευσης με τις οποίες θα εξοικονομήσετε χώρο, χρήματα και πάνω απ' όλα θα προστατέψετε τα ρούχα σας από την υγρασία και την σκόνη. Η ιδανικότερη επιλογή, οι σακούλες αποθήκευσης με κενό αέρος Vac Pack, θα σας εντυπωσιάσουν με το χώρο που θα σας εξοικονομήσουν. Διαχρονική επιλογή, οι παπουτσοθήκες Vu Boxes για να μην σκοντάφτετε πάνω στα καλοκαιρινά πέδιλα όλο το χρόνο.

Το φοιτητικό σπίτι δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία ούτε να φορτωθεί με βαριά έπιπλα που αργά η γρήγορα θα πρέπει να μετακινηθούν. Βρήκαμε φθηνές και εύχρηστες λύσεις που πραγματικά θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Το κρεβάτι Restform Double Bed, που φουσκώνει και ξεφουσκώνει σε 3 λεπτά αποτελώντας το επιπλάκι πασπαρτού για κάθε νέο φοιτητικό σπίτι. Δεν πιάνει χώρο και αποτελεί την ιδανική λύση. Το σπιτικό φαγητό δεν μπορεί να λείπει όσο μακρυά και αν είναι το φοιτητικό σπίτι και τι καλύτερο για αυτό από το σετ τάπερ “Αlways fresh box & Βag”, που διατηρεί τα φαγητά φρέσκα και αναλλοίωτα αλλά και εύκολα στη μεταφορά τους. Μπαίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων, την κατάψυξη και είναι πολύ πρακτικά στο σερβίρισμα. Ιδανικά για κάθε φοιτητικό σπίτι.

Στο TmStore.gr βρείτε μεγάλη ποικιλία από μικροέπιπλα και εξοπλισμό κουζίνας, που σίγουρα θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Όλο το Σεπτέμβριο θα βρίσκετε πολλές προσφορές στα είδη σπιτιού, κουζίνας και προσωπικής φροντίδας, επομένως μη διστάσετε να φρεσκάρετε το σπίτι σας και να κάνετε την ανανέωση που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

Περιηγηθείτε στις ηλεκτρονικές βιτρίνες του TmStore.gr, κάντε τις αγορές σας με αντικαταβολή ή πολλές άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα και ζήστε το δικό σας “ΦΘΗΝΟ”ΠΩΡΟ!