Το αυτοκίνητό μου....η αγάπη μου!

files/1/1772-Auto-Entfeuchter-01-a.jpg

Αφιερώμενο στους λάτρεις του αυτοκινήτου...κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι είναι άντρες, αλλά όχι απαραίτητα όλοι! Για όλους εμάς, που αγαπάμε το αυτοκίνητο και θέλουμε να το φροντίζουμε και να το διατηρούμε, προσφέρουμε τις πιο πρακτικές και έξυπνες λύσεις...

Ιδανικά θα θέλαμε να περιποιούμαστε το αυτοκίνητό μας χωρίς χημικά και χωρίς να μας φεύγει μια περιουσία. Να του προσφέρουμε την ποιοτικότερη φροντίδα! Ξεκινάμε από τον εξωτερικό καθαρισμό. Γυναίκες και άντρες, προσδεθείτε, διότι πρόκειται να ανανεώσουμε το αυτοκίνητό μας!

Αν δεν επιθυμούμε να πλύνουμε το αυτοκίνητό μας με νερό, είτε γιατί είναι χειμώνας και κρυώνουμε, είτε γιατί κοστίζει και δεν έχουμε τον κατάλληλο χώρο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το καθαριστικό με μικρο-ίνες. Περνάμε όλη την επιφάνεια του αυτοκινήτου, από τα φανάρια μέχρι τις ζάντες και...... τέλος. Στη συνέχεια, επιλέγουμε το Dura Shine (γυαλιστικό αυτοκινήτου) το οποίο παρέχει μια λάμψη μακράς διαρκείας στο αυτοκίνητό μας, χωρίς σκληρά χημικά, αποτρέποντας το σχηματισμό λεκέδων και διατηρώντας το καθαρό και αστραφτερό. Ένα θαυματουργό βερνίκι, 100% βιοδιασπώμενο. Προσφέραμε μια λάμψη στο πάθος μας. Προτού, περάσουμε στο εσωτερικό, ας φροντίσουμε τον κινητήρα μας. Άλλωστε, ο καλοσυντηρημένος κινητήρας αποτελεί το κινητήρια δύναμή του. Το Dura Lube(λιπαντικό σετ αυτοκινήτου) είναι το πιο ολοκληρωμένο σετ προστασίας για τον κινητήρα, τα καύσιμα και το σύστημα μεταβίβασης. Ας το αποκαλέσουμε, «εμβόλιο», κατά της γρίπης του αυτοκινήτου μας. Θα μας βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπους!

Περνάμε στον εσωτερικό κόσμο του τετράτροχου φίλου μας. Με το Perma Clear σετ καθαρισμού αυτοκινήτου, κρατάμε στα χέρια μας τον καλύτερο σύμμαχο για τον εσωτερικό καθαρισμό. Η αόρατη προστατευτική επίστρωση αυτού του προϊόντος, δεν επιτρέπει στη σκόνη και το νερό να κολλάνε πάνω του. Καθαρίζουμε τις επιφάνειες, τα τζάμια και τους καθρέφτες, για να βλέπουμε καλύτερα και αποτρέπουμε το θόλωμά τους. Προστατεύουμε το παρμπρίζ για 9 μήνες, απλά προσθέτοντας λίγο υγρό στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων. Κάπου εδώ, νιώθουμε καλυμμένοι από άποψη καθαριότητας....

Να μην το στολίσουμε με λίγα αξεσουάρ? Ο αφυγραντήρας αυτοκινήτου αποτελεί ένα must αξεσουάρ για κάθε αυτοκίνητο. Απλά τον τοποθετούμε στο παρμπρίζ κι αυτός κάνει τη δουλειά χάρη στη σύνθεσή του. Ξυπνάμε το πρωί, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και δεν περιμένουμε να ξεθολώσουν τα τζάμια ..γιατί είναι ήδη ξεθολωμένα! Ένα τέτοιο προϊόν περιμέναμε τόσα χρόνια!

Τέλος, προτείνουμε το Car Airbutler, τον ηλεκτρικό ιονιστή που προσφέρει καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο που πάντα θέλουμε να είναι τέλειος! Ειδικά αν έχουμε φίλους που καπνίζουν μέσα στο αυτοκίνητό μας, ο ιονιστής αποτελεί τον καλύτερο τρόπο καταπολέμησης των οσμών, των βακτηρίων, των αρνητικών ιόντων και της σκόνης.

Σαν καινούριο είναι το αμάξι μας! Τώρα νιώθουμε κι εμείς καλύτερα.....!!!!!