Solid Golden Hits More (1CD)

Solid Gold Hits golden hits από την δεκαετία του '70s.


Κωδικός προϊόντος: ΣΟΛΓΚΟ-1
Εγγύηση: 1 μήνας
Βάρος: 190 γρ.

Tracklist :

1. The Sweet-Ballroom Blitz
2. Smokie-Living Next Door To Alice
3. Baccara-Yes Sir, I Can Boogie
4. Middle Of The Road-Chirpy Chirpy Cheep Cheep
5. The Hues Corporation-Rock The Boat
6. Dawn-Tie A Yellow Ribbon Round The Old Oak Tree
7. Andrea True Connection-More, More, More
8. Sarah Brightman-I Lost My Heart To A Starship Trooper
9. Bay City Rollers-Bye Bye Baby
10. The Drifters-Kissin In The Back Row Of The Movies
11. Melba Moore-This Is It
12. The Fifth Dimension-Aquarius / Let The Sun Shine In
13. Edwin Hawkins Singers-Oh Happy Day
14. Zager & Evans-In The Year 2525
15. Elvis Presley-Way Down
16. Roger Whittaker-The Last Farewell



Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.